Kérdés-válasz gyűjtemény a Collagen Lift™ Paris készítményekről!

25-30 éves kor felett mindenkinek! A Collagen Lift™ Paris készítmények minden bőrre ajánlottak, amelynek rugal­masságán már érzékelhetőek a korosodás jelei.

A kollagén a szervezetünkben a legnagyobb mennyiségben megtalálható strukturális fehérje, melynek csökkenése már 25 éves kortól megfigyelhető.

VERISOL® kollagén hidrolizátum: bioaktív l-es és lll-as típusú hidrolizált kollagén, mely kifejezetten a szépségipar számára lett kifejlesztve. Javítja a bőr állapotát, erősíti a haj és a köröm szerkezetét, csökkenti a fokozott pigmentációt és tartós, rendszeres fogyasztását követően csökkenti a cellulit látható jeleit. Összetételének köszönhetően – pozitív mellékhatásként, mintegy bónuszként – erősíti a lágy belső szervek szerkezetét is.

Száraz, hűvös helyen tároljuk, közvetlen napfénytől óvva. Gyermekektől elzárca tartsuk!

Egy Collagen Lift™ Paris szépségfiola, mely 5000 mg hidrolizált kollagénnel látja el a szervezetet.

A legjobb hasznosulás és felszívódás érdekében éhgyomorra ajánlott fogyasztani, majd 30 percet várni az étkezéssel.

A szénhidrátban gazdag élelmiszerek, melyek terhelik a bélrendszert, valamint a krónikus betegségekre szedett gyógyszerek csökkentik a Collagen Lift™ Paris szépségfiola tápanyagainak felszívódását.

Klinikai tesztek alapján rögzítésre került a készítmény alkalmazását követően:

28-56 napon át tartó fogyasztást követően:

  • szemmel látható eredmény a bőr rugalmassága, a ráncok mélységének csökkenése, a bőr hidratációja kapcsán

 

84 napon át tartó fogyasztást követően:

  • szemmel látható eredmény a festékképzési zavar javulásában, továbbá a haj és köröm egészséges minőségi növekedése kapcsán

 

180 napon (6 hónap) át tartó fogyasztást követően:

  • szemmel látható eredmény a cellulit csökkenése kapcsán

A szépségfiolát felbontást követően azonnal el kell fogyasztani.

A bontatlan készítmény eltarthatósági ideje a gyártástól számított 30 hónap. Dátum, lásd a csomagoláson.

Szénsavmentes csap- vagy ásványvízzel hígítható 1:1 arányban.

Igen. A készítményekben szereplő összetevők a világszerte elismert ISO-GMP normáinak megfelelően készülnek.

Folyamatos gyógyszeres kezelés esetén célszerű orvossal is konzultálni a készítmény fogyasztásáról. Pontos összetevő a termékdobozon és a termék brossúrában található.

Autoimmun betegség esetén célszerű orvossal is konzultálni a készítmény fogyasztásáról. Pontos összetevő a termékdobozon és a termék brossúrában található.

Az alga kivonat jódot tartalmaz, ezért a készítmény nem ajánlott az összetevőre való érzékenység esetén.

Terhesség és szoptatás esetén célszerű orvossal is konzultálni a készítmény fogyasztásáról. Pontos összetevő a termékdobozon és a termék brossúrában található.

7 NAPOS KÓSTOLÓ PROGRAM

Kortyold feszesebbé bőrödet, erősebbé a körmeidet és hajadat! Összeállítottunk számodra egy 7 napos kóstoló programot, melynek segítségével megismerheted a készítmény ízét, szuper egyszerű elfogyasztását, megtapasztalhatod könnyed tárolását, például magaddal viheted egy hosszú hétvégére, de ne felejtsd el szelektívbe dobni hiszen a csomagolása 100%-ban újrahasznosítható! A „7 napos kóstoló program” csak limitált ideig elérhető, rendeld meg még ma, melyhez díjmentes szállítást kínálunk a készlet erejéig!